Wij bouwen letterlijk met passie en vakmanschap aan de beleving van jouw interieur, elke dag opnieuw!

Vakmanschap; dát is wat ons uniek maakt

Met passie bouwen we iedere dag aan de mooiste interieurs. De enthousiaste verhalen van onze opdrachtgevers maken ons beroep veelzijdig en uniek. Wil je van jouw woning een ‘thuis’ maken, jouw horecagelegenheid (re)stylen of heb je juist een kantoorruimte die je wilt laten aanpassen? We zijn benieuwd naar het verhaal achter jouw interieur. Wij luisteren naar jouw ideeën en wensen en daarbij geven wij, met onze specialistische kennis, graag advies en staan we klaar met creatieve oplossingen!

Daar waar maatwerk met passie in aanraking komt

FIJRI Interieurbouw is ontstaan vanuit pure passie. Met 25 jaar ervaring in de interieurbranche en de energie die zij krijgen door het creëren van de mooiste interieurs, zijn Henk en Peter hun plannen gaan uitwerken. Een kleinschalig team, een werkplaats en hun energie en enthousiasme was de start van FIJRI Interieurbouw. De afgelopen jaren is de groei hard gegaan en in 2021 is ook Rick, de zoon van Henk, ingestapt in het bedrijf. Deze aanvulling zorgt ervoor dat FIJRI Interieurbouw met dezelfde passie blijft doorgroeien.

Onze ideeënbedenkers

Samenwerkingen vinden wij heel belangrijk. Het proces om van een ontwerp naar de uiteindelijke realisatie van een interieur te gaan is iets waar we heel enthousiast van worden en waar we onze opdrachtgevers heel graag in meenemen.

De mannen in de werkplaats

Is het ontwerp helemaal naar wens? Dan kunnen onze specialisten met oog voor detail aan de slag gaan om het gewenste ontwerp tot in de puntjes te verzorgen. In onze eigen werkplaats werken onze vakmensen iedere dag met de grootste zorg aan het bouwen van de mooiste interieurs.

Als team maatwerk leveren

Doordat wij onze krachten als team bundelen, kunnen we de mooiste eindresultaten garanderen. Maatwerk zit niet alleen in de bouw van een interieur, maar ook in het samenwerken tussen de opdrachtgever, de ontwerper, de uitvoerende vakmensen en de monteurs. Alleen als team komen wij tot het allerbeste eindresultaat.

Jouw project bij FIJRI Interieurbouw

Ben jij enthousiast of nieuwsgierig geworden? Dan ben jij van harte welkom om contact met ons op te nemen. Je kunt een bericht voor ons achterlaten op onze contactpagina, maar wij zijn ook telefonisch of per e-mail te bereiken. Samen bouwen aan jouw project, haak jij aan?