De keuken als hart van het huis. Eten, borrelen, kletsen en genieten. Wij maken een keuken die aan al jouw wensen voldoet.

Particulier / Keukens

De keuken; het hart van jouw woning

De keuken is een ruimte waar men samenkomt. Je leeft, borrelt, praat, werkt en komt tot rust in deze ruimte. Na een lange dag werken wil je even heerlijk tot rust komen in jouw prachtige keuken en daarnaast wil je ook dat er voldoende mogelijkheden zijn om een geweldig diner voor te bereiden voor familie en vrienden. FIJRI Interieurbouw is de partij om van jouw keuken de droomkeuken te maken waar jij jaren plezier van hebt.

Maatwerk zit in ieder detail

Iedere keuken is anders, niet alleen wat betreft de behoeftes en stijl van jou als opdrachtgever, maar ook qua vorm, lichtinval, vloer en formaat van de ruimte. Deze aspecten maken iedere keuken tot een unieke plek waarin wij onze uitdaging vinden. Wij denken heel graag met je mee om de ruimte zo efficiënt mogelijk te benutten en zo optimaal gebruik te maken van alle hoeken.

De nieuwste technieken

Door constant op de hoogte te blijven van de laatste technieken kunnen wij maatwerk aanbieden voor onze opdrachtgevers. Deze branche is constant in ontwikkeling en wij willen natuurlijk de beste technologische snufjes, maatwerkoplossingen en materialen kunnen toepassen in de ruimte. Hoogwaardige kwaliteit met een unieke look-and-feel, dat is waar wij voor staan.

Denken in creatieve oplossingen

Soms weet je niet wat je met een bepaalde hoek of nis aan moet. Door ruime vakkennis en specialistische ogen weten onze ontwerpers altijd weer een creatieve draai te geven aan alle ruimtes en de mogelijkheden binnen een ruimte. Zo kun jij de kleinste hoekjes gebruiken als opbergruimte of om bijvoorbeeld apparatuur netjes weg te werken. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw keuken te bespreken.

Projecten waar wij trots op zijn

Nieuwsgierig naar de keukens die we gerealiseerd hebben? Neem hieronder een kijkje! Bij sommige projecten hebben we zelfs meer gedaan dan alleen de keuken. Ook een badkamermeubel of wandmeubel is iets wat wij gerealiseerd hebben binnen deze projecten

Jouw project bij FIJRI Interieurbouw

Ben jij enthousiast of nieuwsgierig geworden? Dan ben jij van harte welkom om contact met ons op te nemen. Je kunt een bericht voor ons achterlaten op onze contactpagina, maar wij zijn ook telefonisch of per e-mail te bereiken. Samen bouwen aan jouw project, haak jij aan?