Een kantoorruimte als inspiratieplek gebruiken

Zakelijk / Bedrijven

Een vooruitstrevende, inspiratievolle werkplek in één ruimte

Een kantoorruimte is zoveel meer dan alleen een plek om te werken. Het is een plek waar inspiratie, vooruitgang en creativiteit samenkomt. Een plek waar werknemers samenwerken en geïnspireerd raken, zakelijke relaties ontstaan en waar vooruitgang en energie voelbaar moet zijn. Een levendige omgeving om in te werken door maatwerkoplossingen in samenwerking met FIJRI Interieurbouw. Wij werken graag samen met specialistische architecten en interieurstylisten. Zij regelen het ontwerp en wij de uitvoering. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Laat het interieur jouw bedrijfscultuur tot leven brengen

Door de toepassing van items op maat kun je een ‘standaard’ bedrijfsruimte ombuigen tot een inspirerende ruimte om in te werken. Het interieur heeft hierin een belangrijke rol en zal de eerste indruk zijn voor bezoekers en werknemers. Bij FIJRI Interieurbouw denken we graag mee in creatieve oplossingen en kunnen we jouw bedrijfspand tot een creatieve en inspirerende locatie omtoveren.

De ruimte optimaal benutten

Wij werken graag samen met interieurarchitecten en ontwerpers. Door deze partnerships komen we tot nog betere ideeën over bijvoorbeeld het optimaal benutten van een ruimte. Het is immers de bedoeling dat de ruimte zowel functioneel als efficiënt wordt gebruikt. Daarbij komen zaken als vorm, licht, grootte en stijl aan de orde en zullen we samen tot het mooiste eindresultaat komen.

Complete maatwerk interieurs

Een compleet maatwerkinterieur toepassen in jouw bedrijfspand? Wij ondersteunen graag in de realisatie hiervan. Of het nu gaat om een hal, kantine, vergaderruimte of werkplek, wij denken heel graag mee en kunnen onze vakkennis inzetten om een ruimte te creëren die zowel functioneel is als uitstraling heeft.

Projecten waar we trots op zijn

Nieuwsgierig naar de interieurs die wij in de zakelijke sector hebben gerealiseerd? Neem hieronder een kijkje!

Jouw project bij FIJRI Interieurbouw

Ben jij enthousiast of nieuwsgierig geworden? Dan ben jij van harte welkom om contact met ons op te nemen. Je kunt een bericht voor ons achterlaten op onze contactpagina, maar wij zijn ook telefonisch of per e-mail te bereiken. Samen bouwen aan jouw project, haak jij aan?