Een interieur dat voelt als thuiskomen

Letterlijk thuiskomen in jouw eigen interieur

Belangrijk in een woning is de sfeer en beleving binnen de ruimte. Je wilt immers direct bij binnenkomst het gevoel hebben dat je ook echt ‘thuis’ bent. Fysiek is dit natuurlijk het geval, maar veel mensen hebben gevoelsmatig niet het echte ‘thuisgevoel’. Bij FIJRI Interieurbouw zijn wij in staat om de gewenste stijl en look door te voeren. Tijdens de ontwerpfase luisteren we naar jouw wensen, maar denken we ook in creatieve oplossingen. Unieke maatwerkoplossingen vind je daarom bij FIJRI Interieurbouw in Amersfoort. Heb je een keuken, tv-meubel, badkamermeubel, wandmeubel of kast nodig? Neem dan gerust contact met ons op.

Het proces van jouw droominterieur

Nieuwsgierig naar het gehele proces van jouw nieuwe interieur? Wij ondersteunen je heel graag. Van idee tot ontwerp en van op- tot inbouw.

Een doordacht design

De specialisten waarmee wij samenwerken denken graag met jou mee en ontwerpen een doordacht design dat de perfecte mix van materialen en texturen bevat.

De bouw door onze vakmensen

Is het ontwerp helemaal naar wens? Onze vakmensen bouwen met specialistisch oog voor detail het gewenste ontwerp.

Het inbouwen van het interieur

Onze specialisten plaatsen de, op maat gemaakte, elementen en bouwen jouw interieur helemaal naar wens af.

Jouw project bij FIJRI Interieurbouw

Ben jij enthousiast of nieuwsgierig geworden? Dan ben jij van harte welkom om contact met ons op te nemen. Je kunt een bericht voor ons achterlaten op onze contactpagina, maar wij zijn ook telefonisch of per e-mail te bereiken. Samen bouwen aan jouw project, haak jij aan?