Maatwerk interieurbouw oplossingen voor uw restaurant, koffie-cafe of kantine. Een plek om samen te komen en de tijd te vergeten.

Zakelijk / Horeca

Een plek om te proosten, uren te dineren en de tijd te vergeten.

Wil je graag de inrichting van jouw horecagelegenheid vernieuwen of ben jij juist van plan om een nieuw concept op de markt te brengen? Dan is het interieur een heel belangrijk item. Het is immers het visitekaartje voor jouw onderneming en daarmee geeft je interieur de eerste indruk aan bezoekers. Wil je van deze eerste indruk een onvergetelijke indruk maken? Neem dan contact op met FIJRI Interieurbouw.

De beleving van jouw concept in het interieur

Laat je concept tot leven komen door het interieur aan te passen in een herkenbare stijl. Door deze uitstraling geef je jouw doelgroep meteen een bepaald gevoel en kun je ervoor zorgen dat de gasten direct feeling krijgen met het restaurant of café.

De kracht van details

Wij denken graag met de ontwerper of stylist mee om ervoor te zorgen dat het project tot in de details perfect kan worden gerealiseerd.

Realisatie van compleet maatwerk

Na het idee, het ontwerp en de bouw van de elementen, begint de in- en/of opbouw en realisatie van het project. Ontwerpen worden tastbaar en het project wordt met oog voor detail afgewerkt. Wij denken altijd mee in creatieve oplossingen en zorgen ervoor dat jouw interieur helemaal naar wens wordt afgeleverd. Wij zijn zeer veelzijdig en kunnen dus naast bijvoorbeeld het plaatsen van de bar en de zitgedeeltes ook de toiletruimtes realiseren.

Even binnenkijken bij projecten waar we trots op zijn

Nieuwsgierig naar welke horeca concepten we gerealiseerd hebben? Neem hieronder een kijkje!

Maatwerk interieurbouw voor jouw project?

Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op via telefoon of e-mail, dan bespreken we graag met je de mogelijkheden!