Krachten bundelen door samenwerkingen met specialisten. FIJRI Interieurbouw, de uitvoerende partij.

Samen werken aan de mooiste resultaten

Bij FIJRI Interieurbouw geloven we dat de mooiste resultaten ontstaan door de krachten van gerenommeerde partijen te bundelen. Wij werken dan ook heel graag samen met professionele architecten en interieurstylisten. Door onze krachten te bundelen met andere partijen, kunnen we jou, als opdrachtgever, nog beter ondersteunen. Heb je al een ontwerp door een stylist laten maken? Dan kan FIJRI Interieurbouw het project realiseren door de bouw op zich te nemen. Neem gerust contact met ons op.

Stan van den Wildenberg

Wildenberg Interieurarchitectuur B.V.

Dit bedrijf focust zich op high-end interieurs voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Ze focussen zich op het gebruik van duurzame materialen en kunnen van ontwerp tot oplevering verzorgen.

Lieke Vingerhoed

ByThimble

Haar passie en persoonlijke visie zorgt ervoor dat elk interieur verandert in een droominterieur nadat zij haar visie erop heeft losgelaten. Leuk weetje; de studio van By Thimble is gevestigd in ons pand.

Janneke van Hardveld

Interiorized

De expertise van Janneke ligt bij het compleet ontwerpen en verbouwen van oude huizen. Met een persoonlijke aanpak en creëert ze het huis dat bij jou past.

Oscar Menkveld

Menkveld Bouw

Menkveld Bouw realiseert kleine en grote verbouwingen aan uw huis. Zoals een aanbouw, keuken, dakkapel of opbouw. Daarnaast voeren ze totaalrenovaties uit.

Samen onze krachten bundelen

Ben jij werkzaam in de interieurbranche en wil je graag samenwerken met betrouwbare partijen die passie hebben voor het vak? Ben je bijvoorbeeld interieurstylist of architect en ben jij op zoek naar een partij die meedenkt, met creatieve oplossingen komt en van jouw ontwerp een tastbaar geheel kan maken? Neem dan gerust contact met ons op om te kijken hoe wij elkaar kunnen versterken!