Bij FIJRI Interieurbouw maken wij badkamermeubels, kasten en wastafelmeubels. Geef jouw badkamer een update of voeg een nieuw badkamermeubel toe!

Particulier / Badmeubels

Een badkamermeubel op maat van FIJRI Interieurbouw

Een badkamer is een ruimte binnen de woning die veel gebruikt wordt en heel erg kan verschillen per woonsituatie. Niet alleen qua grootte, maar de wensen van de bewoner of bewoners kunnen ook erg variëren. Is jullie gezin groot en zijn dubbele wasbakken daarom praktisch, ben jij alleenstaand en vind je het heerlijk om na een dag hard werken in een heerlijk warm bad te gaan of ben je juist iemand die houdt van een praktische badkamer waarin je snel in en uit de douche kunt stappen? Voor iedere wens kunnen wij, bij FIJRI Interieurbouw, een badkamer realiseren die voldoet aan alle wensen. Neem gerust contact op om de mogelijkheden voor jouw badkamer te bespreken!

Maatwerk zit in ieder detail

Voordat we aan de slag gaan met het ontwerp van de nieuwe badkamer, komen we graag achter jouw wensen en behoeften. We beginnen daarom met een gesprek om je wensen inzichtelijk te krijgen en houden hierbij rekening met een aantal praktische zaken. Heb jij bijvoorbeeld stroompunten nodig op bepaalde plekken, wil je een bepaalde indeling van de lades of moet de watervoorziening op een specifieke plek komen? Pas nadat we alles besproken hebben gaan we aan de slag. Alles om een unieke badkamer te creëren waar jij jaren plezier van zult hebben.

Ruimtelijk en oplossingsgericht denken

Belangrijk bij de indeling van de ruimte is natuurlijk de ruimte zelf. Wat zijn de mogelijkheden en hoe kunnen we het maximale uit de ruimte halen? Hebben we binnen ons ontwerp overal rekening mee gehouden of kunnen we nog meer hoeken benutten? Door met een specialistisch oog te kijken en onze vakkennis om te zetten in oplossingen kunnen we de droombadkamer creëren die aan al jouw wensen voldoet!

De styling van jouw badkamer

Naast de praktische en efficiënte zaken van jouw badkamer en het in kaart brengen van de ruimte, gaan we aan de slag met de daadwerkelijke styling van de badkamer. Heb jij een voorkeur voor bepaalde kleuren of zijn er bepaalde materialen gewenst? Modern, landelijk of juist industrieel? Bij FIJRI Interieurbouw kun jij terecht voor jouw badkamer op maat! Wij geven heel graag een advies en denken met jou mee.

Projecten waar we trots op zijn

Nieuwsgierig naar de badkamermeubels die wij gerealiseerd hebben? Neem hieronder een kijkje!

Jouw project bij FIJRI Interieurbouw

Ben jij enthousiast of nieuwsgierig geworden? Dan ben jij van harte welkom om contact met ons op te nemen. Je kunt een bericht voor ons achterlaten op onze contactpagina, maar wij zijn ook telefonisch of per e-mail te bereiken. Samen bouwen aan jouw project, haak jij aan?