Het interieur als onderdeel van jouw branding

Maatwerk interieurbouw dat naadloos aansluit bij jouw doelgroep

Op zakelijk gebied is het interieur een belangrijk onderdeel van de uitstraling van je onderneming. Wanneer je een zakelijke afspraak hebt gepland, wil je natuurlijk dat je gasten direct zien wat jij wilt uitstralen en waar jij, als onderneming, voor staat. Kleuren, vormen en materialen geven de ruimte direct sfeer en uitstraling. Wil jij hierin graag een advies of heb jij zelf een idee en wil je dit graag tot uitvoering brengen? Maak dan een afspraak met FIJRI Interieurbouw. Wij helpen jou heel graag verder.

Van idee naar maatwerk interieurbouw

Nieuwsgierig naar het proces van jouw nieuwe interieur? Wij ondersteunen je graag in dit proces van ontwerp tot de bouw en de inbouw.

Een doordacht design

De specialisten waarmee wij samenwerken denken graag met jou mee en ontwerpen een doordacht design dat de perfecte mix van materialen en texturen bevat.

De bouw door onze vakmensen

Is het ontwerp helemaal naar wens? Onze vakmensen bouwen met specialistisch oog voor detail het gewenste ontwerp.

Het inbouwen van het interieur

Onze specialisten plaatsen de, op maat gemaakte, elementen en bouwen jouw interieur helemaal naar wens.

Jouw project bij FIJRI Interieurbouw

Ben jij enthousiast of nieuwsgierig geworden? Dan ben jij van harte welkom om contact met ons op te nemen. Je kunt een bericht voor ons achterlaten op onze contactpagina, maar wij zijn ook telefonisch of per e-mail te bereiken. Samen bouwen aan jouw project, haak jij aan?