De beleving in jouw winkel verbeteren door een prachtige omgeving te creëren

Zakelijk / Retail

Jouw interieur geeft feeling met je winkel

Je product of dienst komt nog beter tot zijn recht in een winkel die aansluit bij jouw concept en branding. Direct bij binnenkomst heeft de doelgroep een gevoel bij de winkel. Een warme uitstraling, een moderne inrichting, een ruime indeling of juist een meer mysterieus concept? Bij FIJRI Interieurbouw kun je terecht om jouw concept door te laten voeren binnen het interieur van je winkel. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Het interieurontwerp brengt jouw concept tot leven

Het is heel belangrijk dat de doelgroep zich thuis voelt in je winkel en feeling heeft met je bedrijf. Daarnaast houd je bij het kiezen van de stijl rekening met de producten of diensten die aangeboden worden. Bij FIJRI Interieurbouw denken wij heel graag mee in mogelijkheden. Daarnaast is het mogelijk om voor losse elementen te kiezen die je kunt verschuiven. Op die manier kun je de inrichting veranderen als er een nieuwe collectie of zelfs nieuwe typen producten worden aangeboden.

Interieurs op maat voor kapsalons en winkels

Op het gebied van interieurs op maat zijn wij de partij. Wij kunnen als geen ander een advies geven op het gebied van de invulling van de ruimte, maar wij houden ook rekening met de vorm, lichtinval en grootte van de ruimte. Zitten er hoekjes in die op een praktische manier kunnen worden ingevuld of zijn er mogelijkheden voor meer opbergruimte? Dan kunnen wij hierin een gedegen advies geven. Daarnaast hebben wij oog voor detail en zorgen wij altijd voor de beste kwaliteit en strakke afwerkingen.

Van ontwerp naar uitvoering

Wij van FIJRI Interieurbouw, werken heel graag samen met de beste specialisten in dit vakgebied. Op die manier kunnen we onze krachten bundelen en een nog beter resultaat garanderen voor onze opdrachtgevers. Wil jij een ontwerp op maat laten maken door een interieurstylist of architect? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen heel graag verder.

Projecten waar we trots op zijn

Nieuwsgierig naar de winkelinterieurs die wij gerealiseerd hebben? Neem hieronder een kijkje.

Jouw project bij FIJRI Interieurbouw

Ben jij enthousiast of nieuwsgierig geworden? Dan ben jij van harte welkom om contact met ons op te nemen. Je kunt een bericht voor ons achterlaten op onze contactpagina, maar wij zijn ook telefonisch of per e-mail te bereiken. Samen bouwen aan jouw project, haak jij aan?