Een tv-meubel geeft rust en eenheid aan een woning. Strak, netjes en perfect afgewerkt!

Particulier / Tvmeubels

Een rustige en nette woonkamer creëren

De woonkamer is voor veel mensen ook de plek waar de televisie staat. Heerlijk relaxen in de avond, een spelletje spelen op de PlayStation, het nieuws kijken in de ochtend, de televisie wordt vrijwel dagelijks gebruikt. Natuurlijk komt bij al deze technologie ook bedrading om de hoek kijken. Hoe fijn is het als deze bedradingen helemaal weggewerkt worden in jouw nieuwe tv-meubel?

Strakke afwerkingen en designs

Een tv-meubel kan door FIJRI Interieurbouw helemaal op maat worden gemaakt. Het formaat, de vorm, de kleur en de manier van afwerken kunnen helemaal naar wens worden aangepast. Heb je een strakke inrichting of juist een landelijk interieur? Wij passen onze tv-meubelen helemaal op jouw wensen aan!

De locatie van jouw tv-meubel

Wat is een goede plek voor een televisie? Wil je deze liever wel of juist niet prominent in de woonkamer geplaatst hebben? Wil je ook opbergruimte laten terugkomen of een specifiek vak waar je de router in kunt wegwerken? Op het gebied van maatwerk tv-meubelen zijn er talloze mogelijkheden en wij bij FIJRI Interieurbouw helpen jou heel graag om een meubel te realiseren die aan al jouw wensen voldoet!

Tv-meubel op maat

Een trend die we steeds vaker zien is het wegwerken van de televisie in een wandmeubel. Deze wandmeubels hebben vaak de lengte van de gehele muur en zijn een stijlvol item binnen jouw woning. Vaak wordt er in dit wandmeubel ook een openhaard, boekenkast of ledverlichting weggewerkt. Een meubel waar jij jarenlang plezier van hebt.

Projecten waar we trots op zijn

Nieuwsgierig naar de tv-meubelen die wij gerealiseerd hebben? Neem hieronder een kijkje.

Jouw project bij FIJRI Interieurbouw

Ben jij enthousiast of nieuwsgierig geworden? Dan ben jij van harte welkom om contact met ons op te nemen. Je kunt een bericht voor ons achterlaten op onze contactpagina, maar wij zijn ook telefonisch of per e-mail te bereiken. Samen bouwen aan jouw project, haak jij aan?