Een wandmeubel geeft eenheid en ruimte aan jouw woning

Particulier / Wandmeubels

Werk apparatuur weg met een wandmeubel op maat

Wil jij graag meer opbergruimte in huis? De wasmachine, droger, koelkast of vriezer netjes wegwerken? Dan is een wandmeubel dé oplossing. Wij, bij FIJRI Interieurbouw, denken heel graag mee in oplossingen. Heb jij een kleine ruimte waar jij jouw items in wilt laten wegwerken of heb jij een lastige vorm in jouw woning en weet je niet hoe je in deze ruimte toch items kunt wegwerken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag mee in creatieve oplossingen.

Maatwerk met oog voor details

Maatwerk zit in ieder detail. Van het gebruik van de materialen, de afwerking, de kleuren en vorm, maar ook zeker de manier waarop de kastjes open en dicht kunnen gaan. Wij luisteren naar jouw wensen en ideeën en geven graag advies. Denken in mogelijkheden, dat is FIJRI Interieurbouw!

Meer opbergruimte

Hoe zit de indeling van jouw huis of werkruimte in elkaar? Daar zijn onze ontwerpers nieuwsgierig naar. Door optimaal gebruik te maken van de ruimte in huis creëer je namelijk veel meer mogelijkheden op het gebied van opbergruimtes. Maatwerk interieurbouw zit in ieder detail. Wij denken graag met je mee om de ruimte zo efficiënt mogelijk te benutten zodat jij hier jaren plezier van zult hebben.

Wandmeubels integreren op elke gewenste plek

Op het gebied van wandmeubels zijn er talloze mogelijkheden. Wil je jouw wasmachine en/of droger wegwerken? Dan is een wandmeubel een heel goede oplossing. Ook is het mogelijk om een wandmeubel over de gehele lengte van de muur te plaatsen. Wil je bijvoorbeeld een bureau wegwerken, administratie netjes opbergen of de frituurpan, vriezer of koelkast niet meer zichtbaar laten zijn? Neem gerust contact op. Wij denken heel graag mee!

Projecten waar we trots op zijn

Nieuwsgierig naar de wandmeubels die wij gerealiseerd hebben? Neem hieronder een kijkje!

Jouw project bij FIJRI Interieurbouw

Ben jij enthousiast of nieuwsgierig geworden? Dan ben jij van harte welkom om contact met ons op te nemen. Je kunt een bericht voor ons achterlaten op onze contactpagina, maar wij zijn ook telefonisch of per e-mail te bereiken. Samen bouwen aan jouw project, haak jij aan?